(иСтоцк)
Блокирање је већ било друштвени медији заувек. Готово откад постоји Фацебоок, постоји могућност да блокирати другог корисника - без обзира да ли их волите, радије држите свој профил приватним од њих или из било ког другог разлога блокирамо од средине 2000-их. Али заправо нико жели бити блокиран ... Па, како да знате да ли вам се догодило незамисливо?
Ако осећате потребу да истражите да ли сте блокирани - било да је то бивши пријатељ, незадовољна тетка, школска другарица из средње школе коју нисте видели од '08 или ваш бивши - постојенеколико контролних знакова које треба потражити у класичном ФБ блокирању. Како знати да ли сте блокирани на Фацебоок-у:
Као и многе друге платформе друштвених медија, Фацебоок вас не обавештава када је неко одлучио да вас блокира. Из тог разлога неко може да вас блокира, а да ви то ни не знате. Међутим, није све тако тешко сазнати истину ...
Повезан: Шта је ТикТок?
(Гипхи)
Као корисник Фацебоок-а имате приступ листи свих својих пријатеља на мрежној локацији. Ако видите да на списку врло очигледно недостаје неко с ким сте мислили да сте пријатељ, то би могао бити знак да вас је блокирао. Ако претражите на листи пријатеља, а они јесу још увек онда се нису појавили дефинитивно те блокирао.
(Гипхи)
Никад не заборави када Ким Кардасхиан покушао да подигне поглед Тристан Тхомпсон на друштвеним мрежама како би му дао делић свог ума—Само да би сазнао да ју је блокирао! (Они су сада у много бољим односима, али ипак: иконски тренутак.) Ким је схватила да ју је Томпсон блокирао, јер када је откуцала његово име у траку за претрагу, није било доступних резултата.
Ово је један од најлакших начина да утврдите да ли вас је одређена особа блокирала на Фејсбуку. Иако Фацебоок не приказује листу свих људи који су вас блокирали—Иако то дозвољава ти да бисте приступили листи свих људи ти блокирали - можете да претражите сваку појединачну особу да бисте видели да ли сте блокирани.
Ако претражите име особе и нема резултата или се њен одређени профил не приказује у резултатима, извините, али блокирани сте.
Повезано: 300 Инстаграм Цаптионс
(Гипхи)
Ако не желите превише да њушкате, још један лак тест да бисте видели да ли сте блокирани је покушај да особу (оптуженог, ако желите) означите на посту или на фотографији. Генерално, када почнете да куцате нечије име да бисте га означили на Фацебоок-у, ФБ ће аутоматски попунити остатак његовог имена. Ако се то не догоди и име особе уопште не буде приказано, можете се кладити да сте #БЛОЦКЕД.
(Гипхи)
Читава поента блокаде не дозвољава да постоји било каква комуникација између две стране. Дакле, ако укуцате име оптуженог у Фацебоок Мессенгер, покушавајући да покренете поруку, а њихово име се неће појавити, то је дефинитивно сумња. Можете чак добити поруку о грешци која каже да је корисник недоступан. Нису доступни јер су вас блокирали.
(Гипхи)
Ово нас доводи до: Жао нам је, овај садржај тренутно није доступан. Ако покушате директно да одете на Фацебоок профил оптуженог и уместо тога добијете горњу поруку о грешци, блокирани сте. Опет су недоступни јер су одлучили да вам не буду посебно доступни. Јао!
Следеће, стручни савети како да користите Инстаграм као професионалац .
